0
Количка
Вашата количка е празна.
За нас
Със специален екип от специалисти по красота, които получават редовно обучение директно от марките предлагани в eumazon.com, предоставяме точна и интелигентна информация за всеки продукт, доставяйки водещите луксозни марки за грижа за косата.

Ето и нашите услуги

Работим в тясно сътрудничество с любимите си марки за красота на косата, за да доставим 100% удоволствие на потребителите чрез гарантиран произход и перфектно качество.

Онлайн магазин Оригинални продукти за красота

Тук има цялата информация, от която се нуждаете, за да направите интелигентни решения за пазаруване. Работим с топ дерматолози, естетисти, фризьори , за да изясняваме продуктите и да даваме експертни съвети по всички ваши въпроси.

Експертни съвети Експертни съвети

Носител на наградата "CS Excellence" , екипът ни от висококвалифицирани експерти по красота е готов да ви помогне да намерите правилното решение за вас.

Обслужване на клиенти Обслужване на клиенти

Нашите услуги

Ние се стремим да Ви помагаме, както и на жените по целия свят, с козметиката за коса, инструментите и съветите, които трябват за да се чувствате уверени и свободни с красотата си. Продуктите за косата не са нещо скучно. Вярваме в смесването на 3 различни бои, за да получите перфектният нюанс и да използвате този блестящ пигмент в косата си. Време е да станете креативни и да се забавлявате!

Продукти

Мисия

Бизнес модел