0
Количка
Вашата количка е празна.

Нашата политика за връщане

Моля, уверете се, че продуктите, които връщате, са неотворени и във всяка оригинална опаковка. Нежеланите стоки трябва да са ново състояние, без да се нарушават опаковките.

Ефекти от отмяната

Ако анулирате този договор, ние ще Ви възстановим всички получени от Вас плащания, включително и разходите за доставка (с изключение на допълнителните разходи, които възникват, ако сте избрали вид доставка, различен от най-евтиния тип стандартна доставка, която предлагаме).

Можем да направим приспадане от възстановяването за загуба на стойност на всяка доставена стока, ако загубата е резултат от ненужно обработване от вас.

Ще извършим възстановяване, без неоснователно забавяне и не по-късно от:

(а) 14 дни след деня, в който получим от вас всички доставени стоки; или

б) (ако е по-рано) 14 дни след деня, в който сте представили доказателство, че сте върнали стоките; или

(в) ако не са доставени стоки, 14 дни след деня, в който сме информирани за решението си да анулирате договора.

Ще извършим възстановяване на средствата, използвайки същите начини на плащане, каквито сте използвали за първоначалната транзакция, освен ако изрично не сте се споразумели за това. Във всеки случай, в резултат на възстановяването няма да поемете никакви такси. Вие ще трябва да поемете преките разходи за връщане на стоките.

 

Формуляр за анулиране на покупка

До: mail@Eumazon

С настоящото уведомявам, че отменям договора си за продажба на следните стоки:

Поръчано на:

Номер на поръчка:

Име на клиента:

Адрес на клиента:

Подпис на клиента (само ако е изпратен на хартия):

Дата:

 

Какво трябва да направя, ако получа грешен продукт?

Имаме високи стандарти, когато става въпрос за опаковането на вашата поръчка, но от време на време се появяват грешки. Моля, приемете нашите извинения, ако сте получили неправилен продукт. Като част от клиентските ни цели ние ще направим всичко възможно, за да разрешим заявката ви със скорост, лекота и с абсолютно минимални неудобства.

Ще разгледаме всеки отделен случай, когато разглеждаме връщането на продукта; в някои случаи може да изискваме допълнителна информация, например снимки, за да можем да изберем най-добрия начин за действие. Нашата цел е да предоставим най-доброто решение възможно най-бързо.

 

Какво трябва да направя, ако продуктът ми е повреден?

Въпреки че ние се грижим за предотвратяване на повреди на вашите стоки по време на транзита, възможно е да възникнат проблеми. Моля, приемете нашите извинения, ако сте получили повреден предмет.

Искаме да не отказвате доставката, вместо да приемете стоките и незабавно да се свържете с нас. Отказът може действително да доведе до забавяне на връщането на парцела.

Можете да се свържете с нас чрез профила си, като използвате онлайн центъра за съобщения. Моля, прикачете всички снимки, които имате за щетата на съобщението. Един член на нашия екип ще прегледа подробностите и ще предложи най-добрата разделителна способност за разрешаване на заявката ви.

 

Как да подам сигнал за грешка с моя продукт?

Моля, приемете нашите извинения, ако смятате, че има грешка в продукта ви, вземаме сериозно оплаквания относно качеството на нашите продукти и ще трябва да разследваме по-подробно отчетената вина.

За да направите това, Ви молим да се свържете с нас чрез профила си, като използвате онлайн центъра за съобщения. Моля, предоставете подробности за грешката и, където е възможно, прикачете снимки към вашето съобщение.

Ако съобщавате за неизправност с продукт , моля, свържете се директно с нас.

 

Как направя връщането?

Моля, свържете се с екипа за обслужване на клиенти, за да уредите връщането си.

Ще трябва да знаем номера на поръчката, продукта, който искате да върнете, и причината за връщането. След получаване на тези данни ще Ви предоставим уникален номер на пълномощното за връщане и цялата необходима информация, за да уредите връщането.

Моля, опаковайте обекта сигурно и уверете се, че формулярът за връщане е включен в него.

Ще трябва да получите доказателство за пощенски разписка, когато изпратите продукта си до нас. Доказателство за пощенски разходи не струва нищо, но без него може да не сме в състояние да обработим възстановяването или замяната ви в редки случаи, когато вашият артикул е изгубен при транзит. Ако поискате замяна и продуктът вече не е на разположение, ние ще обработваме възстановяване на първоначалния профил, използван за закупуване на продукта.

Всеки продукт, който сте приели и след това върнете, е Ваша отговорност, докато не стигне до нашия склад. Поради това, моля, уверете се, че ни изпращате артикула, като използвате услуга за доставка, която ви осигурява за стойността на стоките.

 

Ще възстановите ли пощенските ми разходи, за да върнете продукт?

Ние сме повече от щастливи да възстановим пощенските разходи, за да върнем продукт, ако причината за връщане е поради нашата грешка.

Например:

- Ако ви изпратихме грешен продукт

-Ако продуктът е повреден

-Когато връщате заместващ продукт, който не искате да запазите

Няма да възстановим пощенските разходи, за да връщаме продукти, които са нежелани или вече не се изискват. Тези разходи ще трябва да бъдат покрити от Вас, отново ви препоръчваме да използвате услуга за доставка, която ви осигурява за стойността на стоките.

Няма да възстановим пощенските разходи за връщане на който и да е артикул поради съобщена повреда или грешка, когато не е открита грешка в процеса на тестване. Разходите за публикуване на продукта обратно на вас ще зависят от продукта и ще бъдат съобщени на вас след приключване на тестовия процес.

 

Жалби

Ако не сте доволни от начина, по който сме обработили връщането или замяната на всеки продукт, искаме да чуем за това. Нашата цел е да разрешите въпроса за Вас и да поискате да се свържете с нашите представители на обслужване на клиенти на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по пощата в отдел "Обслужване на клиенти".

Responses (0)
No response for this article yet.
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 10 MB)
You may insert polls into your post. The poll would then appear in the post.
Vote Options
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.