Петък, 26 Април 2019 16:03

Добра Боя за Коса - Luxury Hair Color с Ниско Съдържание на Амоняк

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Луксозен и Дълготраен Цвят на Косата

Beauty Service SRL произвежда боя за коса в Италия в продължение на много години. Те произвеждат бои за много водещи компании в над 80 страни. Подобно на това как Intel прави чип за повечето от най-големите световни производители на компютри, Beauty Service SRL е играчът  зад кулисите, SLR е производител на някои от най-успешните марки за грижа за косата в света.

През 1996 г. те решават да създадат своя собствена марка, използвайки своя богат опит в най-добрите съставки и най-модерната технология.

Тази марка е “Зелена светлина / луксозна боя за коса”.

Какво прави луксозния цвят на косата най-добрия цвят в света?

Повечето професионални цветове за коса използват молекули пигмент, които са с добро качество и около 90% чисти.

Луксозната марка притежава изключителна формула, чиято чистота е 99,8%, много по-чиста от възможната до преди няколко години. Новата технология Micro Pigments, съчетана с висококачествени съставки, прави най-модерния цвят, създаван някога.

Условието

Всички цветове трябва да имат кондиционер, който да придружава молекулата на боята в косата при процедурата, така че суровите съставки да не разрушават косата. Другите марки често използват балсам, който се предлага като дехидратирана прах, икономичен и с средно качество.

Луксозната марка Green Light използва течен балсам с най-високо качество, който се подава във вакуум.

Съдържание на амоняк

Най-популярните марки сега имат амоняк до 2% или 3% в повечето нюанси, докато високите нюанси имат малко повече. Той е доста намален в сравнение с предишни години.

Луксозната марка има само 1% в повечето от нюансите. Дори техните високи нюанси нз повдигане имат само малко повече от един процент съдържание на амоняк. Това е голямо подобрение за косата и здравето.

Чистота

Luxury Hair Color се произвежда при най-строгите фармацевтични условия. Заводът в Бреша Италия има сертификати и лицензи ISO 9000, GMP, Ecocert и RTC. Заводът има дори лъчиста топлина, която намалява праха и подобрява качеството на въздуха.

Луксозната марка използва фармацевтична тръба с медна обвивка за допълнителна чистота. Те произвеждат свой собствен азот, който се напръсква в епруветката както преди, така и след като цвят се напълни в тръбата за максимална чистота и защита. Капачките и капачките са с най-високо качество, за да се осигури херметично уплътнение.

Постоянно качество

Луксозната коса е произведена в най-модерната фабрика за цветове на косата. Всяка вана има камера във ваната, така че техниците да могат да наблюдават смесването на големи компютъризирани контролни панели. След това, когато всяка тръба се запълва и запечатва, се взема цифров образ на лазерен код, който се поставя върху всяка тръба. Тъй като автоматизираната линия запълва транспортните контейнери, роботизирана ръка ги подрежда на палети, за да ги подготви за изпращане.

Ценa:

Най-качествените съставки и модерните производствени съоръжения са много скъпи.

Луксозният цвят на косата ще бъде достъпен за топ салони чрез избрана мрежа от качествени дистрибутори и винаги ще се продава на справедлива цена.

Доверие и етика

Луксозната боя за коса се внася в България от Луксозни Дистрибутори. Ние от Еумазон ще направим всичко възможно да доставим най-висококачествените продукти на справедливи цени. Ние сме фокусирани върху истинските творчески настроени клиенти, които винаги въвеждат и подобряват имиджа и живота си.

Препоръчани Продукти

Read 130 times Last modified on Петък, 26 Април 2019 16:21

Коментари и отзиви (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location