Четвъртък, 21 Март 2019 10:14

Подхранваща серия от HERGEN

Written by
Rate this item
(1 Vote)

G1 - ИНТЕНЗИВЕН ХРАНИТЕЛЕН ШАМПОАН

Шампоан, специално формулиран за нежно почистване и подхранване на суха, крехка и повредена коса. Нежната почистваща основа, съдържаща екстракти от сладък бадем, осигуряващи изключителна мекота и интензивно подхранване от скалпа до краищата, оставяйки косата с естествена мекота.

G2 - ИНТЕНЗИВНА МАСКА

Тази интензивна подхранваща маска се препоръчва за възстановяване на повредената коса, като същевременно се възстановява целостта на капилярната структура. Екстрактите от сладък бадем осигуряват дълбоко подхранване на кората на косата и запечатват кожичките.

G3 - ИНТЕНЗИВНО БЕЗОПАСНО БАЛА

Отпускът в балсам се използва без изплакване и е подходящ за подхранване на суха и безжизнена коса. Благодарение на балансираната с рН формула, богата на протеини и хидрофилни вещества, гарантираща баланса на структурите на косата, запазвайки хранителните вещества, за да подпомогне защитата и реконструкцията на космените влакна.

G4 - ЗАЩИТНО И ПРЕСТРУКТУРИРАНО МАСЛО

Това е идеална козметична процедура за възстановяване на всички видове коса, дори и на най-тънките. Това е ултра леко, подхранващо, подсилващо, хидратиращо и защитно масло, което се абсорбира веднага. Благодарение на екстракта Prunus Amigdalus dulcis и екстракта от алое вера, косата става блестяща и ярка, което гарантира еластичност по време на оформянето на косата, като прави светлината на косата.

G5 - ХРАНИТЕЛЕН И МНОГОАКТИВЕН ФЛУИД

Тази течност дисциплинира, като подхранва и поправя стрес и къдрава коса с разделени краища. Маслото от Hazel и Almond защитава и поправя кутикулата и скалпа от околната среда и атмосферните агенти. Те изолират косата от директна топлина (сешоар, горещ гребен и др.)

G6 - ИНТЕНЗИВЕН ХРАНИТЕЛЕН СЕРУМ

Този активен серум изпълнява интензивно действие върху суха, чувствителна и безжизнена коса, като добавя важни хранителни вещества. Принципът на витамин, съдържащ се в неговата формула, има антиоксидантно действие, което се използва за стабилизиране на свободните радикали, присъстващи в косата.

Поръчай с Отстъпка

Read 168 times Last modified on Четвъртък, 21 Март 2019 10:59

Коментари и отзиви (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location