0
Количка
Вашата количка е празна.

Goldwell е една от водещите марки за грижа за косата в Европа. Те са част от японската група KAO, която се утвърди като премиум производител на козметика за коса.

Историята на Голдуелс започва през 1948 г. с 27-годишния немски Ханс Ерих Дотър, който има идея за продукт, който запазва косата ви в същата форма и състояние, както при оформянето й. Големият пробив настъпи през 50-те години на миналия век, когато се появява спрей за коса Sprühgold в розова кутия. През тези години прическите се усъвършенст трудно и предимно у дома. Продажбите на този магически спрей за коса, нарастват изключително бързо и през 76 г. Goldwell прави международен пробив, пуснайки първата в света пяна за коса, която е огромен успех за компанията и същевременно разтърси пазара за грижа за косата. След това Goldwell започва да се разширява на международния пазар и създава няколко големи компании в Европа, САЩ, Южна Африка и Австралия.

Голдуел има център за обучение в Германия, мрежа, която позволява да работят по-тясно със своите клиенти. По този начин Goldwell постоянно получава информация за локалните тенденции и нуждите потребителите. Това е марка, която се съобразява с това да имате продукти, на които може да се доверите.

Новата гама от професионални продукти - грижа за косата, осигурява на косата усъвършенствани формули, които се грижат за косата между посещенията в салон. Асортиментът на Goldwell съдържа серии от шампоани, балсами, лечения и стайлинг / завършителни продукти, които предлагат най-добрата грижа за коса. Всеки продукт е формулиран с помощта на най-иновативните и модерни технологии, за да достави най-високите стандарти за вашата коса. 

Със специални гами като colourglow, която защитава и поддържа боядисаната коса от момента, в който излезете навън до следващите ви посещения на салона и kerasilk, който е предназначен за индивидуалните нужди на суха, повредена и неуправляема коса, серията за грижа за косата Goldwell дава решение за косата ви.

Продуктите на Goldwell обикновено се продават изключително в фризьорски салони, но EUMAZON е официален търговец на техните продукти.

Goldwell има продукти, които отговарят на всички типове коса във всички ситуации. Предлагат пълна серия, базирана на иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите световни фризьори създадат продукти с най-високото качество на пазара. Те разполагат с гама, която се простира от продукти, които ви придават копринена коса, запазват и предпазват боядисаната коса до продуктите, които придават обем и защитават от слънцето, което обикновено е враг номер едно на косата.

Ние от EUMAZON сме развълнувани да представим своите продукти, за да можем да изпитаме автентичното качество на Goldwell козметиката. Ние винаги предлагаме ниски цени и специални оферти с до -50% отстъпка.

GOLDWELL

Продукти

Ампули Против Косопад Kerasilk Repower Intensive Anti-Hair-loss Treatment 8 x 7 ml

Лечение, което противодейства и предотвратява генетичната ...

Цена: 110,00 лв