0
Количка
Вашата количка е празна.

 

5.1 Подаването на поръчки за доставка на стоки се извършва след първоначална регистрация, при която потребителят попълва информация, необходима за изпълнение на поръчката. Регистрацията е еднократна, потребителят получава потребителско име, съвпадащо с регистрирания е-мейл.

5.2 Регистриран потребител може да бъде само лице, навършило 18 години.

5.3 Коректността за попълнената от потребителя информация се носи от него, като при некоректна информация и/или при информация, за която има основателно съмнение, че е невярна, kosata.eumazon.com има право едностранно да откаже регистрацията на потребителя.

5.4 След избора на продукт/и и окончателно потвърждение на поръчката, тя постъпва в информационната система на kosata.eumazon.com за обработка. kosata.eumazon.com има право, преди да започне обработка на поръчката, да провери достоверността на подадената от потребителя информация, чрез обаждане на посочените от него контакти за връзка. В случай, че на посочените контакти потребителят не може да бъде открит в рамките на 18 часа от подаване на поръчката, kosata.eumazon.com има право едностранно да я отмени.

5.5 След успешна проверка на въведените от потребителя данни, kosata.eumazon.com изпраща на потребителя потвърждаващ е-мейл за извършена регистрация, а при следващи поръчки е-мейл с приета за изпълнение заявка.

6.1 Поръчки през сайта се приемат денонощно, в работните дни на сайта можете да се свържeте с дежурен оператор от 09.00 до 21.00 часа по: телефон- +359896051626, skype- kosataeumazon, Viber: +359 886 133 667

2 Поръчки за територията на гр.София се изпълняват от 10.00 до 21.00 часа в дните от понеделник до събота. Неделя - почивен ден.

6.3 Поръчките се изпълняват за два часа от получаването им или в определен от потребителя час за доставка ( до 30 мин. след посочения начален час на доставка).

6.4 Поръчки, подадени след 19.00 часа, се изпълняват на следващия след получаването им ден или в първия работен ден (актуална информация за работните и почивни дни ще намерите на сайта).

6.5 Минимална поръчка - 20 лева с ДДС (без стойността на доставката).

6.6 Безплатна доставка за цялата страна за покупки над 100 лв. (с ДДС); 

6.7 При плащане в брой и с ваучери, ако адресът за получаване на поръчката се различава от адреса за плащане, се начислява допълнителна такса от 3.00 лева (посещение на два адреса).В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, се счита че доставката е извършена в срок и за повторно посещение се дължи допълнителна такса от 3.00 лева.

7.1 Заплащането на поръчката и доставката става по един от следните начини:

– В брой при получаване на поръчката;

– Онлайн разплащане:

- чрез разплащателната система на PAY PAL в момента на поръчването;

- чрез разплащателната система на ePay.bg в момента на поръчването;

– Банков превод – чрез банков превод след оформяне на поръчката.

7.2 Поръчки за населени места извън София се изпълняват чрез външни куриерски фирми по избор на купувача. Цената за техните услуги се заплаща директно на куриера и зависи от тежестта и стойността на заявката.

7.3 Поръчки се изпълняват само в официални работни дни.

7.4 Поръчка, направена до 12.00ч., се изпълнява в деня на получаването.

7.5 Поръчка, направена след 12.00ч., се изпълнява на следващия официален работен ден.

7.6 В случай на извънредни климатични условия, които не позволяват изпълнението на доставката в договореното време, kosata.eumazon.com си запазва правото да измени часа и/или датата на доставката, при което ще информира потребителя за забавянето.

7.7 При получаване на продуктите, потребителят е длъжен да прегледа опаковката и съдържанието й. В случай, че при прегледа бъдат констатирани липси, недостатъци или несъответствия, kosata.eumazon.com се ангажира да подмени получения продукт или да възстанови заплатената от потребителя цена.

7.8 В случай, че доставената стока е с нарушен външен вид, потребителят следва да изиска съставянето на протокол, установяващ това обстоятелство, след което същия да бъде предоставен на kosata.eumazon.com.

7.9 eumazon.com не събира информация за дебитни/кредитни карти. Плащанията с дебитни/кредитни карти се извършват посредством системите за разплащания на Pay Pal и e-Pay, eumazon.com не обработва информацията от вашата кредитна карта.

Responses (0)
No response for this article yet.
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Insert • Remove Upload Files (Maximum File Size: 10 MB)
You may insert polls into your post. The poll would then appear in the post.
Vote Options
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.