0
Количка
Вашата количка е празна.

Протектор за Коса – ALFAPARF Bond RE-Builder

PDFПечатEmail
ДЪЛБОКО ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ-ПРОТЕКТОР ЗА КОСА – ALFAPARF TheHAIR Supporters BOND REBUILDER


300ml
Описание:

Крем който предпазва фибрата на косъма по време на всички технически услуги / боядисване, обезцветяване, трайно изправяне и къдрене/. Заздравява фибрата и подобрява козметичния вид на косата.

Без парабени.

Подходящ за 30 процедури

BOND REBUILDER

Изключителен крем, който помага за предпазването на космените влакна по време на техническото обслужване: намалява възможните повреди и счупвания, предпазва вътрешните връзки и подобрява устойчивостта на косата. Може да се използва и самостоятелно, като услуга за преструктуриране. Без парабени. КОГА ДА СЕ ПРИЛАГА

• Винаги по време на обезцветяване.

• При повредена или много суха коса по време на боядисване.

• При повредена или много суха коса по време на работа с форма.

ФОРМУЛАТА Съдържа Biomimetic Quaternized Keratin, революционна активна съставка, която работи специално върху влошените области на влакното, интелигентно преструктурира повредената коса по начин, който е пропорционален на нивото на увреждане.

Характеристики и ползи:

Повторно прикрепва и възстановява връзките, като същевременно предпазва и предотвратява повреди по време на техническо обслужване. Подобрява жизнеността на косата, повишава здравината и еластичността, като удължава резултатите от техническото обслужване. Може да се използва и самостоятелно, като услуга за преструктуриране Без парабени

Препоръчва се за суха до увредена коса по време на цветни услуги и текстуриране.

Употреба

ЦВЕТНИ УСЛУГИ:

Смесва се цветният / избелващ прах със съответното количество активатор. Добавете .35 унция Bond Rebuilder (1 спринцовка) за всеки 1 унция от използвания цвят / избелващ прах и разбъркайте, докато се смеси. УСЛУГИ ЗА ТЕКСТУРА: Смесете .35 унция от Bond Rebuilder (1 спринцовка) за всеки 2 унции от движението на Lisse Design Smoothing Fluid / Hydratexture.

САМО КАТО РЕКОНСТРУКЦИОННО ЛЕЧЕНИЕ:

За реконструкция нанесете Bond Rebuilder върху измита и подсушена с кърпа коса, нанесете под източник на топлина за 10 минути. Изплакнете обилно.

ФОРМАТ:  300 ml

Коментари и отзиви (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location